Ga naar hoofdinhoud

Rots en Water Amersfoort

Welkom bij Rots en Water Training Amersfoort, dé plek waar kinderen en jongeren zichzelf kunnen ontwikkelen op het gebied van sociale weerbaarheid en zelfvertrouwen. Onze trainingen zijn gebaseerd op de succesvolle Rots en Water methodiek, die wereldwijd wordt ingezet om kinderen en jongeren te helpen bij het ontwikkelen van belangrijke sociale vaardigheden.

Rots en Water Amersfoort Trainers

Onze trainers hebben jarenlange ervaring in het geven van Rots en Water trainingen en zijn gecertificeerd om deze methodiek te gebruiken. Bij Rots en Water vinden we het belangrijk dat kinderen en jongeren op een veilige en vertrouwde manier kunnen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden we kleine groepen aan, zodat we iedereen de aandacht kunnen geven die hij of zij verdient.

De doelgroepen

Trainingen zijn geschikt voor kinderen en jongeren van verschillende leeftijden. We bieden bijvoorbeeld trainingen aan voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook voor jongeren tot en met 18 jaar. Daarnaast bieden we ook speciale trainingen aan voor meiden en jongens apart. Doordat we deze aanpak toepassen kunnen we inspelen op de specifieke behoeften en interesses van iedere deelnemer.

Wat brengt Rots en Water?

Bij Rots en Water Amersfoort leren kinderen en jongeren onder andere hoe ze voor zichzelf op kunnen komen, hoe ze kunnen omgaan met groepsdruk en hoe ze kunnen omgaan met conflicten. Dit alles gebeurt op een speelse en interactieve manier, zodat de deelnemers zich op hun gemak voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Kortom, ben je op zoek naar een professionele en persoonlijke Rots en Water training in Amersfoort? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze trainingen en de mogelijkheden voor jouw kind of tiener.

FoS Onderwijs kan op diverse manieren voorzien in de Rots en Water trainingen op scholen in kleine groepjes of voor de hele groep. Het effect van de training werkt altijd goed door in de groep en bevordert de groepsvorming, Check ook onze korte introductie video 

Rots en Water Amersfoort
Rots en water training Amersfoort

Wat anderen over ons zeggen:

Rots en water training Amersfoort
Rots en water Amersfoort
Rots en Water Amersfoort

Rots en Water Training is een wetenschappelijk onderbouwde methodiek die kinderen en jongeren helpt om stevig in hun schoenen te staan en hun sociale vaardigheden te ontwikkelen. In Amersfoort biedt FOS Onderwijs met verschillende trainers deze training aan, die geschikt is voor kinderen van alle leeftijden. Wil jij jouw kind of leerlingen ook de kans geven om sterker en weerbaarder te worden? Ontdek dan nu de voordelen van Rots en Water Training in Amersfoort die verzorgd worden door de trainers van FOS Onderwijs!

Wat is Rots en Water Training?

De R&W Training is een unieke methodiek die kinderen en jongeren helpt om op een positieve manier om te gaan met zichzelf en anderen. Door middel van fysieke oefeningen leren de deelnemers hoe ze stevig als een rots kunnen staan, maar ook flexibel als water kunnen zijn. Zo ontwikkelen ze hun zelfbewustzijn, sociale vaardigheden en emotionele intelligentie. De  R&W weerbaarheid training is wetenschappelijk onderbouwd en wordt wereldwijd gebruikt in onderwijs, jeugdhulpverlening en sport.

Rots en Water Training in Amersfoort

In Amersfoort zijn er verschillende mogelijkheden om een Rots en Water Training te volgen via FOS Onderwijs.  De trainingen zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden en worden afgestemd op de specifieke behoeften van de groep. Zo zijn er trainingen voor basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en ook voor kinderen met bijzondere behoeften.

Voordelen van Rots en Water Training in Amersfoort

De weerbaarheidstraining biedt tal van voordelen voor kinderen en jongeren. Doordat kinderen een weerbaarheidstraining volgen leren ze bijvoorbeeld om grenzen aan te geven, zichzelf te beschermen en respectvol met anderen om te gaan.

Ook ontwikkelen ze hun zelfvertrouwen, sociale vaardigheden en emotionele intelligentie. Door Rots en Water Training te volgen, vergroten kinderen en jongeren hun weerbaarheid en veerkracht, wat hen helpt om beter om te gaan met uitdagingen en tegenslagen in het leven.

Schrijf je nu in voor Rots en Water Trainingen

Wil jij jouw kind of leerlingen ook de kans geven om sterker en weerbaarder te worden?

Schrijf ze dan nu in voor Rots en Water Training in Amersfoort! Of je nu op zoek bent naar individuele begeleiding of groepstrainingen, er is altijd een trainer binnen FOS Onderwijs die bij jouw wensen en behoeften past. Met Rots en Water Training leg je een stevige basis voor de toekomst van jouw kind of leerlingen!

Rots en Water Training Amersfoort op Basisscholen

Uiteraard is het ook mogelijk dat basisscholen de training inkopen voor hun groepen. Binnen FOS onderwijs hebben we ruime ervaring met het verzorgen van Rots en Water training binnen het onderwijs op divers scholen in Amersfoort en omstreken.

Zo zijn wij naast de training in Amersfoort ook actief in Hilversum, Soest, Houten, Almere, Bussum  en Elst. Als we ergens relevant kunnen zijn voor basisscholen via een weerbaarheidstraining dan laten we ons niet beperken door wat reistijd.

Hier een lijst met scholen waar wij actief zijn of zijn geweest:

 • Atlantis
 • Kameleon
 • DOK 12
 • Gabrie Mehen
 • De Achtbaan (Soest)
 • Gaspar de Coligny (Baarn)
 • Guido de Bres (Baarn)
 • NBS (Baarn)
 • Wonderboom
 • Insingerschool (Soest)
 • 2e van de Hucht (Soest)
 • De Bieshaar
 • Regeboog (Utrecht)
 • ’t Spectrum
 • De Magneet
 • Lichtkring (Zeewolde)
 • International School (Utrecht)
 • ’t Visnet (Elst)
 • De Zevensprong
 • Wilhelminaschool (Hilversum)
 • De Wijngaard (Doorn)
 • De Olijfboom (Woudenberg)
Weerbaarheidstraining
weerbaarheidstraining
× Hoe kan ik je helpen?