Skip to content

Rots en Water Training voor Kinderen

Hey kids, heb je wel eens van Rots en Water gehoord? Het is een superleuke en spannende training waarbij je leert hoe je stevig als een rots en flexibel als water kunt zijn. Zo kun je beter voor jezelf opkomen en goed met anderen samenwerken.

Rots en water

Rots en Water is speciaal ontwikkeld voor kinderen, omdat het belangrijk is om al op jonge leeftijd te leren hoe je kunt omgaan met situaties waarin je je niet op je gemak voelt.

Bij Rots en Water leer je bijvoorbeeld hoe je duidelijk kunt zeggen wat je wel en niet wilt. Hoe je kunt omgaan met pesten en hoe je vrienden kunt maken.

Tijdens de Rots en Water training voor kinderen ga je samen met andere kinderen aan de slag. Je doet allerlei leuke en stoere oefeningen waarbij je jezelf beter leert kennen. En ontdekt hoe je kunt samenwerken met anderen. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je een stevige houding kunt aannemen als een rots en hoe je flexibel kunt zijn als water.

Wat kan Rots en water Training voor kinderen betekenen?

Maar Rots en Water gaat niet alleen over fysieke vaardigheden. Het gaat ook over emoties en communicatie. Je leert bijvoorbeeld hoe je je gevoelens kunt uiten en hoe je goed naar anderen kunt luisteren. Zo leer je hoe je beter met anderen kunt omgaan en hoe je kunt bijdragen aan een fijne sfeer in de groep.

Rots en Water is niet alleen leerzaam, het is ook nog eens hartstikke leuk! Je maakt nieuwe vrienden, je krijgt meer zelfvertrouwen en je kunt trots zijn op wat je hebt geleerd. Dus waar wacht je nog op? Doe mee met Rots en Water en ontdek hoe stoer en flexibel jij kunt zijn!

Wil je meer weten over Rots en water neem dan contact op met FOS Onderwijs of bekijk onze introductie video over Rots en Water

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?