skip to Main Content

Ik ben Matthijs van Goor, gymdocent, Rots en Watertrainer op ZZP-Basis.

Voordat ik in 2013 Lichamelijke Opvoeding aan de CALO in Zwolle ging studeren, werkte ik als groepsleider en activiteitenbegeleider op een driemilieu-centrumvoorziening voor zeer moeilijk opvoedbare kinderen in Soest. Door middel van individuele behandelplannen probeerde ik met mijn collega’s de jongeren weer zo goed mogelijk in de maatschappij terug te brengen. Dit werk heb ik altijd met veel plezier gedaan.

De passie en het enthousiasme voor mijn vak bewegingsonderwijs zit bij mij in de familie! Ik ben van jongs af aan gek op bewegen dus mijn liefde voor het vak was snel gevonden. De kans om vier jaar geleden op latere leeftijd opnieuw te gaan studeren heb ik dan ook met beide handen aangegrepen.

In 2017 ben ik gaan werken als Vakleerkracht Bewegingsonderwijs. Ik heb zowel ervaring opgedaan binnen het reguliere als het speciaal onderwijs. Ook heb ik gewerkt op basisscholen én voortgezet onderwijs scholen. Momenteel werk ik nog steeds twee dagen per week als gymleraar op school. In de gymzaal ben ik in mijn element en op mijn best. Leerlingen ervaren mij als een open, consequente en enthousiaste leraar. Deze ervaring komt goed van pas bij de Rots en Watertrainingen.

Op dit moment word ik ingehuurd als trainer op scholen in omgeving Amersfoort. Daarnaast wil ik mezelf blijven ontwikkelen en volg ik ook zelf diverse trainingen.