skip to Main Content

Mijn naam is Mathilde Elving. Sinds 2016 ben ik Rots & Water trainer. Eind 2021 ben ik Rots & Waterlessen gaan geven voor FOS Onderwijs.

Ik ben moeder van 3 kinderen. Aan de Academie voor Psychotherapie heb ik de Happy Coach opleiding van Charlotte Visch gedaan. Inmiddels heb ik een paar jaar ervaring als coach. Momenteel ben ik stamgroepleider van een groep 6,7,8 op een Jenaplan school. Op deze school geef ik Rots & Waterlessen.

In de Gouden en Zilveren weken aan de hele stamgroep en tussendoor aan kleinere groepjes. Daarbij werk ik, in mijn eigen bedrijf, met kinderen. Ik begeleid kinderen die even minder in hun vel zitten. Tevens begeleid ik kinderen bij het ontwikkelen van hun executieve functies.

De kracht Rots & Water training is dat het zich richt op bewustwording en ontwikkeling van eigen kracht en mogelijkheden. Kinderen krijgen inzicht in hun vermogen om met anderen samen te leren spelen, werken en leven. Het leert timide kinderen sterker naar buiten te treden en het leert energieke kinderen juist de rust bij zichzelf te vinden.

Ik vind het een feest om te zien dat Rots & Water training helpt om kinderen steviger in hun schoenen te laten staan. De kinderen leren d.m.v. oefeningen goed na te denken over eigen handelen en gedrag en daarin een keuze te maken. 

Het voelt goed om een onderdeel van het team FOS Onderwijs te mogen zijn. 

Wie weet tot een keer bij jullie op school!