skip to Main Content

Ik ben Sander Meijer, Rots & Water trainer, Zorgcoördinator, en trainingsacteur,

Als bevlogen hulpverlener werk ik graag vol passie en humor. Mensen intrigeren mij en ik haal graag het beste uit anderen naar boven. Ik geloof dat zogenaamd “moeilijk” gedrag altijd een onderliggende oorzaak of vraag heeft. Het is een inadequate strategie voor een probleem. Ik vind het prachtig om naar het mens achter het probleem te kijken. Tijdens Rots Water trainingen benadruk en beloon je adequaat gedrag, zodat dit op natuurlijke wijze meer op de voorgrond komt. Je merkt dat de kinderen zich competent voelen, blijer worden, en zich makkelijker kunnen ontspannen.

Vanuit een veelzijdigheid aan rollen en werkzaamheden heb ik mij de afgelopen 20 jaar gespecialiseerd in het werken met kinderen, jongeren en volwassenen. Een gelijkwaardige respectvolle benadering zorgt voor een samenwerking waarin je beiden het beste uit jezelf naar boven haalt.

Het geven van Rots & Water trainingen is voor mij een prachtige methode die op een positieve wijze bijdraagt aan zowel de groepsontwikkeling (in een klas) als de individuele ontwikkeling van het kind. Ik vind het echt een feest om zo met elkaar bezig zijn in de gymzaal en te zien hoe een groep zich in korte tijd ontwikkelt.